Vragen of opmerkingen? WE ARE ALL EARS | info@yellow-rebel.nl.

LEDER RUSTIEK.

We loven them! Dit runderleder heeft een ruwe structuur en is lekker grof. De bestseller uit onze leercollectie. Het leer is met zorg uitgekozen en bevat een minimum aan natuurlijke kenmerken, zoals schrammen en insectenbeten.
Enkel de kleur Rebel valt uit de toon, goh! Deze is een stuk ruwer en neigt naar een ruwe suède, met veel oneffenheden en daarom altijd uniek. Een echt (yellow) Rebel dus!

BRUCIATO

CAMEL

AVIO (NIET MEER LEVERBAAR)

BIANCO (NIET MEER LEVERBAAR)

LEDER RUSTIEK.

We love them! Dit runderleder heeft een ruwe structuur en is lekker grof. De bestseller uit onze leercollectie. Het leer is met zorg uitgekozen en bevat een minimum aan natuurlijke kenmerken, zoals schrammen en insectenbeten. Geheel voorkomen kunnen we dit niet.
Enkel de kleur Rebel valt uit de toon, goh! Deze is een stuk ruwer en neigt naar een ruwe suède, met veel oneffenheden en daarom altijd uniek. Een echt (yellow) Rebel dus!

T.MORO

CRETA

BLACK

REBEL

CLASSIC LEDER.

Een warme kleurencollectie van soepel leder met een fijne structuur. Dat is onze Classic! Hiermee weet je zeker dat je altijd op safe kiest en je album een chique uitstraling meegeeft. Het leder is met zorg uitgekozen en bevat een minimum aan natuurlijke kenmerken, zoals schrammen en insectenbeten. Geheel voorkomen kunnen we dit niet.

BEKIJK ALLE ALBUMS

SABBIA

SEPPIA

GRIGIO

ORIONE

ANTRACITE

MARRON SCURO

OCEANO

DUURZAAM.

De materialen zijn duurzaam en worden alleen in de collectie opgenomen wanneer wij er zeker van zijn dat het lang mooi blijft. We begrijpen dat sommige stoffen heel hip en trendy zijn, maar zijn er van overtuigd dat ook jij voor jouw klant een product wilt waar je een heel leven lang plezier van hebt.

PASTEL LEDER.

Prachtig runderleder met een fijne structuur in vijf mooie pasteltinten. Dit leder is gemaakt door alleen de allerbeste huiden met een minimum aan natuurlijke kenmerken, zoals schrammen en insectenbeten.

BEKIJK ALLE ALBUMS

LIMONE

MATTONE (NIET MEER LEVERBAAR)

LIME

CARNE (NIET MEER LEVERBAAR)

PIETRA

PASTEL LEDER.

Prachtig runderleder met een fijne structuur in vier mooie pasteltinten. Dit leder heeft meer kans op natuurlijke kenmerken, zoals schrammen en insectenbeten dan de overige ledersoorten. Deze zul je dus iets vaker tegenkomen dan bij de andere leersoorten.

BEKIJK ALLE ALBUMS
Section
Drop element here

SUÈDE LEDER.

Een stuk zachter dan gewoon leder en met een geborstelde structuur waardoor je een fluweelachtige uitstraling krijgt. Je kunt je handen er niet vanaf houden, wedden? Kies je voor suède als albumcover, heb je de keus uit negen warme, kleurrijke kleuren. Dat hoge aaibaarheidsgehalte krijg je er gewoon gratis en voor niets bij.

BEKIJK ALLE ALBUMS

CONFETTO

CARMIN

RUBINO

KIWI

CIELO

ALOE GREEN

LEAD GREY

ASH

AFRICAN YELLOW

De kleuren van onze producten en samples op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleur.
Wil je er zeker van zijn of het product dat is wat je er van verwacht bestel dan onze kleurstalen.