Heb je een vraag, suggestie of probleem met je bestelling? info@yellow-rebel.nl.

parallaxSection

LET'S GET PERSONAL.

Hoe? Met embossing, folie-embossing of UV-print. Géén idee wat dit inhoudt? Let us tell you all about it.

EMBOSSING.

De letters of logo ligt verlaagd in de omslag. 
De diepte van de letters op het album is afhankelijk van het materiaal waarop wordt embossed. Leder leent zich uitstekend voor deze optie, effen linnen en kunstleer geven ook een mooi resultaat. Drukke linnen stoffen kunnen het gevoel geven dat de embossing minder goed leesbaar is (daar raden wij folie embossing of UV print op aan).

Het maakt het album persoonlijk en is perfect voor het plaatsen van namen, datum en logo.

Standaard kun je uit 5 lettertypes kiezen:
Georgia bold, Gabriola, Arial Rounded bold, Century Gothic bold of Amazone.
Of kies voor een eigen design.

Hoe gaaf is het om je eigen ontwerp op een album of bewaarbox te laten plaatsen! Zo heb je full control over het lettertype en design. Tip: zorg dat de letters niet te dun zijn, we checken dit graag voor je.

FOLIE - EMBOSSING.

Een reliëf in de omslag met folie, de letters worden nog duidelijker leesbaar, vanuit elke hoek. We gebruiken dezelfde basis als voor een embossing, vervolgens verwarmen wij deze met een laagje folie. Zo krijgt de embossing een super chique persoonlijk tintje. Beschikbaar voor linnen, kunstleer en leder.

Standaard kun je uit 5 lettertypes kiezen:
Georgia bold, Gabriola, Arial Rounded bold, Century Gothic bold of Amazone. Of de keuze voor een eigen design.

Beschikbare folie kleuren:
Goud, Zilver, Zwart, Wit & Koper.

UV PRINT.

Wil je wel graag de tekst goed zichtbaar, maar hou je niet van folie. Dan kun je kiezen voor UV print. Hiermee wordt geprinte inkt uitgehard door UV-licht. Dit is mogelijk op kunstleer en linnen.

Het voordeel is dat we full color kunnen printen. Ideaal voor complexe en/of kleurrijke logo's met veel details, of kleine letters. We hebben enkel een jpg nodig, makkelijker kunnen we het niet maken!

NL
Nederlands