Heb je vragen of opmerkingen: WE ARE ALL EARS | info@yellow-rebel.nl.

parallax

YELLOW REBEL
DÉ GO-TO LEVERANCIER

van fotoboeken voor de professional.

FOTOBOEKEN OP MAAT.

We worden graag aangesproken op onze creativiteit en rebelsheid, hence de naam Yellow Rebel. Een schitterende collectie aan op maat gemaakte fotoboeken, minialbums, canvassen en nog veel meer. 

BEKIJK ALLE ALBUMS

UNIEK BESTELPROCES.

Herken je dat? Albumkeuzes, wijzigingen en onduidelijkheden tussen jou en je klanten. Dit hoeft niet meer!

Yellow Rebel biedt een unieke gepersonaliseerde bestellijst voor jouw klanten, die ze online kunnen invullen. Jij ontvangt hun wensen overzichtelijk in een e-mail en kan deze bestelling supersnel bij ons plaatsen. Heerlijk hè!

MEER INFORMATIE
Section
Drop element here!

01. VOOR VAKFOTOGRAFEN

Jij verkoopt de beleving, laat ons het podium pakken om jouw mooiste werk aan te bieden aan je klanten. Een makkelijk bestelproces, duidelijke prijzen en vaste verzendkosten. Met een kvk nummer op naam van je fotografie onderneming kun je bij ons registeren.

02. VOOR ELK BIJZONDER MOMENT

Een trouwalbum, babyfotoboek, uitvaart of diploma-uitreiking: geef je klanten iets extra’s door een bijzonder moment vast te leggen in een luxe fotoalbum. Gemaakt van prachtige materialen in de mooiste kleuren.

03. HANDGEMAAKT EN LONG LASTING

Al onze producten zijn uniek, omdat ze met de hand worden gemaakt, echt vakmanschap.
Voeg daar een vleugje liefde en flinke portie persoonlijke aandacht aan toe en je hebt een product in handen waar je nog jaren van kunt genieten. 

04. VERTEL ONS WAT JE WILT

Of je vastzit aan de designs op de website? Au contraire. Wij zijn de makers, maar jij bent de bedenker. Heb je een eigen ontwerp, idee of aanpassing op een product? Vertel ons wat je wilt. The sky is the limit!

parallax
Section
Drop element here!

ABOUT THE FOUNDER.


Het brein achter Yellow Rebel is Celiça Verbon. Met 15 jaar ervaring als trouwfotograaf en 7 jaar als business manager in de verkoop van fotoalbums, she knows the drill. Ze weet wat er speelt in de markt en waar behoefte aan is. Haar klanten beschrijven haar als behulpzaam, enthousiast, meedenkend en creatief.

De liefde voor fotografie en ondernemen heeft ze van haar vader.
‘Uren kon ik meekijken, wanneer hij in de doka bezig was. Het was pure magie om foto’s ontwikkeld te zien worden. Het omzetten naar een tastbare herinnering van die foto’s, dat is mijn passie geworden.’

Celiça is gek op geel en alles wat met geel te maken heeft. De zon, cheesecake, citroenijs, zonnebloemen, de trein, noem maar op. Ook voor haar team blijft de kleur haar achtervolgen: zo is Yellow Lab verantwoordelijk voor de website van Yellow Rebel. Toeval?

LET'S  MEET.

Ben je inmiddels enthousiast? En wil je langskomen (of een videocall inplannen) om een beter beeld te krijgen van onze producten, graag brainstormen over je ideeën of gewoon een kop koffie doen? Dat kan! Mail ons om een afspraak te maken.

NL
Nederlands