Vragen of opmerkingen? WE ARE ALL EARS | info@yellow-rebel.nl.

Hoe lever je een eigen design aan voor een (folie)embossing? - Yellow Rebel

Hoe lever je een eigen design aan voor een (folie)embossing?

Een eigen design op een album plaatsen maakt het product nog unieker dan deze al is.
Alleen vinden sommige het ook best wel lastig om het juiste bestand aan te leveren en daar willen wij jou graag bij helpen!

Hieronder vind je een 3-tal opties van programma's welke je kunt gebruiken.

Canva (Pro)
Dit platform wordt steeds populairder en is ook van de makkelijkste design programma's. Er staan legio voorbeelden op en je maakt zonder enige grafische kennis de mooiste ontwerpen.
In canva pro heb je de optie om het ontwerp als .SVG op te slaan. Dat betekent dat je opslaat als vector bestand. Dat is alles wat je hoeft te doen! Super easy.

Heb je geen Canva pro?
Deel dan je project met ons, dan slaan wij het op als een svg bestand. Info@yellow-rebel.nl

Vector bestand canva


Illustrator
Wanneer je het ontwerp klaar hebt, zet je de tekst om in lettercontouren. Dit doe je eenvoudig door de tekst die je wil omzetten te selecteren. Ga naar Tekst > Letteromtrekken maken of gebruik de sneltoets Ctrl + Shift + O
Let op! dat je dit bij alle tekstelementen doet.
Het bestand sla je dan op als .eps

 
Inkscape
Dit is de gratis tegenhanger van Illustrator, waardoor deze voor iedereen toegankelijk is.
Zodra je klaar bent met het ontwerp sla je deze op als encapsulated postscript (*eps)Daarna plopt er een pop-up op en is het belangrijk dat je aangeeft om deze om te zetten in paden & SVG filtereffecten rasteriseren.Druk daarna op OK en je bestand is opgeslagen als eps met letteromtrek.

Mocht je een ander bestand op hoge resolutie hebben ontvangen van jouw klant, dan kunnen we altijd naar de mogelijkheden kijken om jou te helpen met het omzetten naar een vector file. Kosten op aanvraag.