Vragen of opmerkingen? WE ARE ALL EARS | info@yellow-rebel.nl.

HAPPINESS IS......

Recieving what you have ordered online.

VERZENDEN EN RETOURNEREN.

VERZENDBELEID.

Het betalen van je bestelling kan direct via iDeal of Bankcontact.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn €15,00 per pakket in Nederland en België.
Duitsland & Frankrijk €20,00.

Als je alleen kleine fotoboekjes (mini albums en folio boekjes) bestelt, betaal je 11 euro voor maximaal 2 stuks. Als je er méér dan 2 bestelt, geldt een standaardtarief van 15 euro per bestelling.

Voor overige EU landen gelden aangepaste verzendprijzen.

Levertijd
Houd rekening met een levertijd van 3-4 weken*. Zodra je bestelling verzonden is, krijg je van ons een mail met je Track & Trace-code, zodat je je pakket kunt volgen. Heb je je pakket na drie weken nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Wij kennen een piekperiode vanaf half november t/m de eerste week van januari. De levertijd loopt dan op naar 5-6 weken.

*Mits de juiste afmetingen worden aangeleverd en de bestanden op tijd bij ons binnen zijn. Maar dat is logisch, toch?

Minimaal bestelbedrag

Wist je dat ons inpakteam ninja-achtige vaardigheden heeft om jouw bestelling zo zorgvuldig mogelijk te verpakken? Hier gaat ook veel tijd en materiaalkosten mee gemoeid, vandaar ons minimale bestelbedrag van €20,-.

RETOURBELEID.

Gezien de aard van onze producten (op maat gemaakt en gepersonaliseerd) kun je je bestelling niet retourneren. Annuleren van de order kan wel, binnen 24 uur. Daarna worden de op dat moment gemaakte kosten in rekening gebracht.

Controleer na ontvangst je Yellow Rebel-pakket goed, voor eventueel ontbrekende of beschadigd producten. In het geval van ontbrekende of beschadigde producten, neem dan binnen 24 uur contact op met Yellow Rebel.
Zorg dat je duidelijke foto’s maakt van de eventuele beschadiging en ook van de verzenddoos. Zonder foto’s, kunnen we je klacht niet in behandeling nemen.

Indien we je vragen het album retour te sturen voor reparatie, dan ontvang je een retour label, het is belangrijk het album goed te verpakken, op de manier waarop je deze ook hebt ontvangen. Stuur GEEN bewaarboxen mee terug als dat niet nodig is. Albums die met gebreken bij ons binnen komen door het niet zorgvuldig verpakken is voor eigen rekening.


Section
Drop element here